ADJUST REINS IHWT BLACK
Registrera dig

ADJUST REINS IHWT BLACK i gruppen Häst / Träns & Bett / Tyglar hos Charlies Häst (2080162620)
ADJUST REINS IHWT BLACK
ADJUST REINS IHWT BLACK
ADJUST REINS IHWT BLACK
ADJUST REINS IHWT BLACK
ADJUST REINS IHWT BLACK

ADJUST REINS IHWT BLACK

2080162620
Storlek: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Produktbeskrivning Ge ditt omdöme
Adjust tyglar ifrån IHWT. Tyglar med justerbara stopp.

Sensi'T stoppers - De vita, har en mjuk textur och detta gör att din hand och kontakt med hästen blir mjukare. Lätta att reglera och flytta på. De är rekommenderade för markarbete. De sitter närmst spännet på tygeln och därför används de mest troligtvis i början samt slutet på ditt ridpass då tygeln oftast är längre. 

Fixi'T stoppers - De två svarta stora, har en mycket mer kompakt textur. De rekommenderas till de situationer då du behöver fixera din hand, ex vid hoppning, galopp. De är svårare att flytta och reglera så de är bäst att ändra innan du hoppar upp på hästen. Lägg tygeln plant och flytta dem till den exakta position du vill ha dem. De flyttar inte på sig under ridning. De flesta använder flera Fixi'T stoppers på olika positioner på tygeln. Exempel du vill ha dina tyglar kortare i anridning mot ett hinder och sedan låter dem längas lite under själva språnget. 

Mark stoppers - De två små svarta, mycket enkla att flytta och reglera. Används ofta under träning, exempelvis under böjningsövningar hjälper de dig att vara helt symetrisk på båda sidor. 

Märke: IHWT
Storlek: Cob-Full
Färg: Black