Charlies Häst AB är vårt juridiska namn och i dagligt tal använder vi vårt butiksnamn Charlies.


Charlies grundades 1987 och det sägs att butiken fick sitt namn för att den dåvarande ägaren hade två hästar: Charlie I och Charlie II.
Då var butiken bara 50 kvm och hade ett mycket begränsat sortiment.

Idag är vi en fullsorterad ridpsortbutik med ett komplett sortiment för häst och ryttare. Här står både funktion och trender i fokus. Våra säljare har ett brinnande intresse för hästar och ridsport samt mångårig erfarenhet av försäljning inom ridsport. 

I september 2017 flyttade vi butiken till nya lokaler på  Bangårdsgatan 23 i Jönköping. Det är nära avfart från E4an så det är lätt för våra kunder att svänga av och besöka oss. Butiken rymmer hela vårt sortiment och vi har även flyttat med vårt fina hästprovrum på 17 kvm. 

Vi säljer även våra produkter i vår webbbutik. Här kan du handla när det passar dig och var du än är. Våra säljare finns tillgängliga för frågor på vår butikschatt när du har frågor. Vi skickar dina varor direkt till DHL Service Point.
 

Vi har 3 diplomerade sadelinpassare som både jobbar på plats i vårt hästprovrum, i närliggande ridhus samt åker ut till våra kunder och gör sadelprovningar. Vi har ett bra utbud av sadlar med god kvaliet från välkända sadelmärkeni vårt sortiment. 


Logga in