SUPERIOR AIR PONNY FRAMSKYDD BLACK EDITION ZANDONA B-PONNY SVART
Registrera dig

SUPERIOR AIR PONNY FRAMSKYDD BLACK EDITION ZANDONA B-PONNY SVART i gruppen Häst / Skydd / Hoppskydd hos Charlies Häst (204312052003)
SUPERIOR AIR PONNY FRAMSKYDD BLACK EDITION ZANDONA B-PONNY SVART

SUPERIOR AIR PONNY FRAMSKYDD BLACK EDITION ZANDONA B-PONNY SVART

1049 kr
204312052003
Produktbeskrivning Ge ditt omdöme
Superior air ponnyskydd ifrån Zandona. Ytterskal av TPU med olika tjocklek och andasfunktion tack vare perforerat neopren och lufthål över kotan. Mellan TPU-skalet och neoprenstödet finns ett lager av Gel-Tech vid extra utsatta områden för stötdämpande effekt och behaglig vaddering. Under skalet finns även kolfiberelement som termiskt isolerar senan från värmen orsakad av yttre friktion samtidigt som det ökar det mekaniska motståndet vid slag. De elastiska remmarna med Quick Relase har utvecklats för säker stängning och är försedda med dubbellåsningssystem. Skyddets struktur och ergonomiska form har utvecklats för att forma sig exakt efter benstrukturen, vilket garanterar en perfekt positionering samtidigt som du undviker för starkt tryck.

Skyddet har en väldigt bra passform och maximal rörelsfrihet. Vi har valt att byta ut loggan till en diskretare svart logga på dessa skydd. 

Märke: Zandona
Storlek: Ponny
Färg: Svart